English version

Heart4Ghana                                                                          info@heart4ghana.com    

Duurzaam   -   Inspirerend   -   Missionair                                                                                                                                    Bel of Whatsapp     +31 6 31247375

Village experience

Heb je altijd al een keertje het echte Afrika willen ervaren, maar is het er nog nooit van gekomen? Dan is dit je kans!

Heart4Ghana biedt een heel nieuw concept; de village experience!  Wij bieden je de kans om het echte leven mee te (be)leven. En tegelijkertijd een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van een gemeenschap.

Heb jij genoeg doorzettingsvermogen, daadkracht, moed en een grote portie enthousiasme en ben je ook bereidt om initiatief te nemen, je gemakkelijk aan te passen en niet bang om onder minimale omstandigheden te leven. Dan ben jij dé persoon die wij zoeken!

Vrijwilligerswerk op een andere manier!

Heb je altijd al een keertje vrijwilligerswerk willen doen, maar staat het meewerken in een project je niet aan? Dan is dit je kans!

Heart4Ghana biedt met de village experience een geheel nieuwe manier van vrijwilligerswerk. Wij verwachten niet dat je mee gaat werken in een project van een van onze partner organisaties. Nee, wij bieden je de kans om het echte leven mee te (be)leven. En tegelijkertijd een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van een gemeenschap.

Hoe gaat het in zijn werk?

Aan de village experience zijn dezelfde voorwaarden verbonden als voor het vrijwilligerswerk bij een project. Je zal in een willekeurig dorp geplaatst worden waar je bij een gastgezin komt te leven. Je maakt onderdeel uit van het gezinsleven en doet dus ook gewoon mee in alles wat zij doen. Gaan de vrouwen water halen, dan ga jij mee om dat samen met hen te gaan doen. Gaan de mannen naar de farm, dan ga jij mee om te helpen.

Daarnaast kun je je talenten en vaardigheden inzetten om een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de gemeenschap. Hoe en wat zal per dorp verschillen.

  • Minimale verblijfsduur is 2 weken

  • Dit programma is eventueel ook te combineren met een excursie of een reis