English

Heart4Ghana                                                                          info@heart4ghana.com    

Duurzaam   -   Inspirerend   -   Missionair                                                                                                                                    Bel of Whatsapp     +31 6 31247375

Ashab School Complex - Sognaayili

Ashab School Complex biedt privaat onderwijs aan zowel basisschool als middelbare school leerlingen. Het onderwijs wat wordt aangeboden volgt in principe het nationale programma van de Ghana Edication Service. Op deze school zitten verschillende kinderen die gesponsord worden om naar school te kunnen gaan. Dit sponsprogramma is geen odenrdeel van Heart4Ghana maar is een particulier initiatief van een Ghanees/Nederlands echtpaar. De school kan ondersteuning gebruiken in de vorm van het geven van bijlessen, maar ook in het samen ontwikkelen van lesmethodes die niet perse Ghanees zijn.

Sognaayili is een dorpje gelegen in de suburb van Tamale. Voorheen was het dorp lastig te bereiken, maar tegenwoordig is het mogelijk om binnen 30 minuten in het centrum van Tamale te komen. De gemeenschap is zich momenteel aan het ontwikkelen en Ashab School helpt bij deze ontwikkeling op het gebied van onderwijs. De school heeft in het recente verleden ook al te maken gehad met vrijwillgers en stagiaires uit Europa en zijn dus bekend met hun werkwijze. De Headmaster heeft een bachelor in Education en is bevoegd om studenten te begeleiden.

Vrijwilligers/ Stagiaires gezocht!

Klopt jouw hart voor de kinderen van Ashab School Complex? En zie jij het als een uitdaging om voor deze kinderen het verschil te maken?

Neem dan contact op met Team NL voor meer informatie of om je aan te melden.

Hulpvraag vanuit de school

  • Versterken van het docententeam; lessen voorbereiden en geven; ICT onderwijs; Engelseles
  • Ondersteuning bieden aan leerlingen met een achterstand (bijles geven)
  • Ondersteunen van docenten bij het geven van lessen
  • Opzetten bewegingsonderwijs

Voorwaarden

  • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
  • Verlaring Omtrent Gedrag (VOG)
  • Minimale leeftijd van 20 jaar