Duurzaam   -   Inspirerend   -   Missionair

Village experience

Heb je altijd al een keertje het echte Afrika willen ervaren, maar is het er nog nooit van gekomen? Dan is dit je kans!

Heart4Ghana biedt een heel nieuw concept; de village experience!  Wij bieden je de kans om het echte leven mee te (be)leven. En tegelijkertijd een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van een gemeenschap.

Heb jij genoeg doorzettingsvermogen, daadkracht, moed en een grote portie enthousiasme en ben je ook bereidt om initiatief te nemen, je gemakkelijk aan te passen en niet bang om onder minimale omstandigheden te leven. Dan ben jij dé persoon die wij zoeken!

Vakantie op een andere manier!

Heb je altijd al een keertje het echte afrika willen beleven? Staat het alleen maar rondreizen en toeristische activiteiten bezoeken je niet aan en wil je een vakantie op een andere manier? Dan is 'the village experience' misschien een optie voor jou!

Heart4Ghana biedt met dit programma een geheel nieuwe manier van vakantie aan. Wij bieden je de kans om het echte leven van de Dagomba's mee te (be)leven. En tegelijkertijd een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de gemeenschap waar je naar toegaat.

  • 2 dagen (1 nacht)    -    €50,- p.p.

  • 3 dagen (2 nachten) -    €75,- p.p.

Bij een verblijf van een week of langer:

  • 1 week    -    €125,- p.p.

  • 2 weken    - €195,- p.p.

Inbegrepen:

- haal en brengservice naar het dorp

- overnachting in een lokale hut

- alle maaltijden en schoon drinkwater

Hoe gaat het in zijn werk?

Aan de village experience zijn dezelfde voorwaarden verbonden als voor het vrijwilligerswerk bij een project. Je zal in een willekeurig dorp geplaatst worden waar je bij een gastgezin komt te leven. Je maakt onderdeel uit van het gezinsleven en doet dus ook gewoon mee in alles wat zij doen. Gaan de vrouwen water halen, dan ga jij mee om dat samen met hen te gaan doen. Gaan de mannen naar de farm, dan ga jij mee om te helpen.

Daarnaast kun je je talenten en vaardigheden inzetten om een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de gemeenschap. Hoe en wat zal per dorp verschillen.

  • Minimale verblijfsduur is 2 dagen

  • Je gaat met minimaal 2 personen

  • Dit programma is eventueel ook te combineren met een excursie of een reis