Duurzaam   -   Inspirerend   -   Missionair

Helpt u mee?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat niet iedereen de ambitie heeft om als vrijwilliger, toerist of student naar Ghana af te reizen om zich in te zetten voor de Noord-Ghanese vrouwen. Gelukkig kunt u stichting Heart4Ghana ook financieel ondersteunen.

Word vriend van de stichting

Ondersteun onze projecten dan met een maandelijkse bijdrage. Dit kan al vanaf €5 euro per maand. U wordt dan vriend van Heart4Ghana. En ontvangt 6x per jaar onze digitale nieuwsbrief met alle up-to-date informatie over de stichting. Vraag naar de voorwaarden.

Sponsor een vrouw

Voor sommige vrouwen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben is het niet mogelijk om de opleiding in het vrouwen trainingscentrum zelf te financieren. Het gaat in dit geval om vrouwen die in grote armoede leven of die een handicap hebben. Daarom bieden we de mogelijkheid om de gehele opleiding van een vrouw in dit trainingscentrum te sponsoren. De opleiding duurt gemiddeld 2 jaar, waarna er examen wordt afgelegd. Met goed resultaat krijgen zij een certificaat. De volledige opleiding kost €200,- student. En daarbij zit alles inbegrepen; 2 uniformen, attributen, startmaterialen, en de trainingskosten gedurende de opleiding.

Ben u geïnteresseerd in het sponsoren van een vrouw met een achterstand tot de maatschappij? Al voor €10,- per maand (max. 20 mnd.) maakt u het mogelijk dat 1 vrouw de opleiding in het Trainingscentrum kan gaan starten en afronden. Neem contact op met ons voor meer informatie. Ook kunt u een vrouwengroep binnen een community sponsoren.

Wilt u liever niet maanden vast zitten aan een donatie? Geen zorgen, u kunt ook een eenmalige gift geven aan het Women Trainingscentrum door het scannen van odnerstaande QR code: