English

Heart4Ghana                                                                          info@heart4ghana.com    

Duurzaam   -   Inspirerend   -   Missionair                                                                                                                                    Bel of Whatsapp     +31 6 31247375

Team Ghana

Het team in Ghana is momenteel gelegen in Gurugu, een suburb van de regionale hoofdstad Tamale. Het team bestaat momenteel uit lokale werknemers en een afgevaardigde vanuit Nederland die in dienst zijn van Heart4Ghana NGO. Zij dragen zorg voor de contacten met onze lokale partners het plaatsen van de vrijwilligers, stagiaires en de organisatie en implementatie van de projecten Heart4Women en Moringa4Women.

Even voorstellen  

Hey, Leuk dat je geïnteresseerd bent in Heart4Ghana. Ik ben Renalda en heb deze organisatie opgezet. Op mijn 22e heb ik Noord-Ghana voor het eerst mogen ervaren. En dit bleek een onvergetelijke ervaring te zijn. Na enkele jaren heen en weer pendelen om deel te nemen aan kortdurende ontwikkelingsprojecten, ben ik in 2007 voor langere tijd naar Ghana gegaan om als verpleegkundige in een afgelegen kliniek te gaan werken. Een hele mooie levenservaring waarvan ik veel geleerd heb en waardoor ik tegelijkertijd ook gevormd ben. Nu woon ik al weer enige tijd in Nederland, maar mijn passie voor Noord-Ghana is er nog altijd. Graag wil ik deze passie met jullie delen.


Introduction

Hey, I am Seth Imoro. I am a professinal nurse working as the facility in charge of Nyong Health Centre, within Karage District. In my free time I am into missions working with the Assemblies of God Church in Tamale. From the start I have been involved by Heart4Ghana foundation and its activities. My main duties are to supervise medical and nursing students in Ghana when they are coming for their internship. In addition I am engaged in the Heart4Women project in Zoggu community.

Contact