Duurzaam   -   Inspirerend   -   Missionair

Onze lokale partners

SDA Hospital

Dit ziekenhuis is onderdeel van de Seventh Day Adventists Church in Tamale. Studenten die een opleiding volgen in de gezondheidszorg kunnen hier stagelopen.

Tamale Central Hospital

Onze Belgische studenten die een hogere laboratoium studie volgen lopen in de verschillende laboratoria van dit ziekenhuis stage.

Kings Village

Deze missionaire NGO heeft verschillende projecten in gezondheidszorg, onderwijs en welzijn. Studenten Voeding en Dietetiek kunnen stagelopen in hun voedingscentrum.

Lokale Kerken

Er is een samenwerking met lokale pastors van verschillende kerken. We werken onder andere samen met de Assemblies of God Church, Catholic Church, Baptist Church en andere lokale missionaire werkers. Studenten of vrijwilligers kunnen zich bij hen aansluiten.

Ghana Health Service

Studenten of vrijwilligers kunnen zich inzetten in verschillende grote en kleine klinieken van de Ghana Health Service in Northern Region.

Ashab School Complex

DIt is een lokale dorpsschool in Sognaayili. Studenten en vrijwilligers kunnen zich hier inzetten voor het geven van bijles of het onderteunen van de docenten in onderwijsmethodes.

Drive4Health Foundation

Deze NGO houdt zich bezig met 'Hepatitis B prevention from Mother to Child transmission'. Studenten helpen hen met de uitvoer van dit doel.

Tamale Teaching Hospital

Dit is het grootste ziekenhuis van alle Northern Regions bij elkaar en valt onder ministeriële verantwoordelijkheid (MOH). Studenten verloskunde en verpleegkunde kunnen hier stagelopen op de O&G afdeling. Ook Studenten geneeskunde kunnen in aanmerking komen om hun co-schappen hier te doen.

Onze Europese samenwerkingspartners

Christelijke Hogeschool Ede

Studenten verpleegkunde komen jaarlijks stagelopen in de gezondheidszorg van Noord-Ghana

Hogeschool Arnhem en Nijmegen

Studenten voeding en Dietetiek komen jaarlijks stagelopen in het voedingscentrum van Kings Village, Drive4Health en andere faciliteiten van de GHS.

Haagse Hogeschool

Studenten Verpleegkunde en Voeding&Dietetiek lopen stage op verschillende gezondhiedszorg-instellingen.

Evangelisch College

Studenten missionair werk en Theologie hebben de mogelijkheid om stage te lopen op een van onze missionaire projecten

Stichting Muses

Alle studenten en vrijwilligers die zich via ons aanmelden zullen de online voorbereidingstraining van stichting Muses volgen.

Water4Ghana

Techtnische studenten van verschillende scholen uit België komen jaarlijks naar Noord-Ghana om waterinstallaties aan te leggen in de rural area's.

UCLL

Studenten die studetren voor LABO, verloskunde, verpleegkunde en technische opleidingen kunnen stagelopen bij verschillende faciliteiten van de GHS en Water4Ghana

Wil je ook graag partner worden van Heart4Ghana?