Duurzaam   -   Inspirerend   -   Missionair

Onze lokale partners

SDA Hospital

Dit ziekenhuis is onderdeel van de Seventh Day Adventists Church in Tamale. Studenten die een opleiding volgen in de gezondheidszorg kunnen hier stagelopen.

Tamale Central Hospital

Onze Belgische studenten die een hogere laboratoium studie volgen lopen in de verschillende laboratoria van dit ziekenhuis stage.

Kings Village

Deze missionaire NGO heeft verschillende projecten in gezondheidszorg, onderwijs en welzijn. Studenten Voeding en Dietetiek kunnen stagelopen in hun voedingscentrum.

Lokale Kerken

Er is een samenwerking met lokale pastors van verschillende kerken. We werken onder andere samen met de Assemblies of God Church, Catholic Church, Baptist Church en andere lokale missionaire werkers. Studenten of vrijwilligers kunnen zich bij hen aansluiten.

Ghana Health Service

Studenten of vrijwilligers kunnen zich inzetten in verschillende grote en kleine klinieken van de Ghana Health Service in Northern Region.

Ashab School Complex

DIt is een lokale dorpsschool in Sognaayili. Studenten en vrijwilligers kunnen zich hier inzetten voor het geven van bijles of het onderteunen van de docenten in onderwijsmethodes.

Wil je ook graag partner worden van Heart4Ghana?