English version

Heart4Ghana                                                                          info@heart4ghana.com    

Duurzaam   -   Inspirerend   -   Missionair                                                                                                                                    Bel of Whatsapp     +31 6 31247375

Laat je hart spreken!

Ben jij op zoek naar een organisatie die op kleine schaal duurzaam vrijwilligerswerk biedt? Die tegelijkertijd ook betrouwbaar en verantwoord te werk gaat? Ben jij op zoek naar een organisatie waarbij je geen nummer bent, maar waar een persoonlijke benadering voorop staat en waarbij er veel aandacht is voor je voorbereiding? Stop dan nu met zoeken, je hebt de organisatie gevonden die bij JOU past!

Naast vrijwilligerswerk is het ook mogelijk om op een van onze projecten stage te lopen, deel te nemen aan workshops, het echte Ghana te mee (be)leven met de village experience, deel te nemen aan excursies of het maken van een culturele reis. Heart4Ghana wil JOU met ons veelzijdige aanbod de Noord Ghanese cultuur laten ervaren en we willen je inspireren om je eigen leven te laten raken en blijvend te laten veranderen door een bezoek te brengen aan dit land.  


Kies Heart4Ghana voor duurzaam en verantwoord vrijwilligerswerk, stage en reizen!

Ervaringen van vrijwilligers

Afgelopen maand zijn Suzanne en Belinda naar Ghana vertorkken om daar vrijwilligerswerk te gaan doen in een lokale kliniek. Inmiddels zijn zij terug en vertelle zij hier hun verhaal:


Een van onze vrijwilligers als verpleegkundige in Shekhinah Clinic, Gurugu

Nieuws

Buitenlandstage nu ook mogelijk via Heart4Ghana

Heart4Ghana wil zich in de toekomst meer gaan specialiseren in het plaatsen ne begeleiden van studenten die een stageplaats zoeken in het buitenland. Noord-Ghana heeft wat dat betret veel te bieden. Heart4Ghana werkt samen met verschillende overheidsinstellingen zoals de Ghana Health Service (GHS)en Ghana Edication Service (GES), maar ook met Non-Profit organisaties zoals NORSAAC en Basic Care Ghana. Studenten die een MBO, HBO of WO opleiding volgen in de gezondheidszorg, onderwijs of welzijnssector kunnen zich aanmelden voor een stageplaats. Heart4Ghana zorgt voor een gedegen voorbereiding voor vertrek en biedt ter plaatse Nederlandse begeleiding aan de studenten. Korte stages zijn al mogelijk, maar de organisatie raadt een stage van minimaal 10 weken aan. Het kost namelijk tijd om de cultuur en de stageinstelling te leren kennen waardoor de student in het begin niet toekomt aan zijn/haar leerdoelen. Gedurende de week loopt de student mee met de Ghanese professionals en krijgt de nodige begeleiding van hen op de stageplaats. Daarnaast is er regelmatig persoonlijk contact met een Nederlandse medewerker van de organisatie in Ghana. Op deze manier zijn de studenten verzekrd van goede begeleiding en kunnen zij terugvallen op iemand in geval van calamiteiten.

Voor meer informatie over buitenlandstage in Ghana, klik hier voor een gratis brochure.