English version

Heart4Ghana                                                                          info@heart4ghana.com    

Duurzaam   -   Inspirerend   -   Missionair                                                                                                                                    Bel of Whatsapp     +31 6 31247375

Laat je hart spreken!

Ben jij op zoek naar een organisatie die op kleine schaal duurzaam vrijwilligerswerk biedt? Die tegelijkertijd ook betrouwbaar en verantwoord te werk gaat? Ben jij op zoek naar een organisatie waarbij je geen nummer bent, maar waar een persoonlijke benadering voorop staat en waarbij er veel aandacht is voor je voorbereiding? Stop dan nu met zoeken, je hebt de organisatie gevonden die bij JOU past!

Naast vrijwilligerswerk is het ook mogelijk om op een van onze projecten stage te lopen, deel te nemen aan workshops, het echte Ghana te mee (be)leven met de village experience, deel te nemen aan excursies of het maken van een culturele reis. Heart4Ghana wil JOU met ons veelzijdige aanbod de Noord Ghanese cultuur laten ervaren en we willen je inspireren om je eigen leven te laten raken en blijvend te laten veranderen door een bezoek te brengen aan dit land.  


Kies Heart4Ghana voor duurzaam en verantwoord vrijwilligerswerk, stage en reizen!

Ervaringen van vrijwilligers

Afgelopen maand zijn Suzanne en Belinda naar Ghana vertorkken om daar vrijwilligerswerk te gaan doen in een lokale kliniek. Inmiddels zijn zij terug en vertelle zij hier hun verhaal:


Een van onze vrijwilligers als verpleegkundige in Shekhinah Clinic, Gurugu

Nieuws

Actie Car4Ghana

Hier kun je meer lezen over onze projecten en de acties waarvoor de Stiching aan het sparen is. Ook kunt u precies zien hoeveel er per actie opgehaald is en of we ons doel behaald hebben. Momenteel sparen we voor een kappersopleiding voor Zurawu, zodat deze jonge vrouw uit de armoede kan komen. Daarnaast sparen we voor een tweede hands pick up. Deze heeft de stiching hard nodig zodat we de vrouwen die gesponsord worden kunnen bereiken en begeleiden.

Wil je ook graag meehelpen? Klink dan hier en doneer!