English version

Heart4Ghana                                                                          info@heart4ghana.com    

Duurzaam   -   Inspirerend   -   Missionair                                                                                                                                    Bel of Whatsapp     +31 6 31247375

Laat je hart spreken!

Ben jij op zoek naar een organisatie die op kleine schaal duurzaam vrijwilligerswerk biedt? Die tegelijkertijd ook betrouwbaar en verantwoord te werk gaat? Ben jij op zoek naar een organisatie waarbij je geen nummer bent, maar waar een persoonlijke benadering voorop staat en waarbij er veel aandacht is voor je voorbereiding? Stop dan nu met zoeken, je hebt de organisatie gevonden die bij JOU past!

Naast vrijwilligerswerk is het ook mogelijk om op een van onze projecten stage te lopen, deel te nemen aan workshops, het echte Ghana te mee (be)leven met de village experience, deel te nemen aan excursies of het maken van een culturele reis. Heart4Ghana wil JOU met ons veelzijdige aanbod de Noord Ghanese cultuur laten ervaren en we willen je inspireren om je eigen leven te laten raken en blijvend te laten veranderen door een bezoek te brengen aan dit land.  


Kies Heart4Ghana voor duurzaam en verantwoord vrijwilligerswerk, stage en reizen!

Ervaringen van vrijwilligers

Afgelopen maand zijn Suzanne en Belinda naar Ghana vertorkken om daar vrijwilligerswerk te gaan doen in een lokale kliniek. Inmiddels zijn zij terug en vertelle zij hier hun verhaal:


Een van onze vrijwilligers als verpleegkundige in Shekhinah Clinic, Gurugu

Nieuws

Diner4Ghana

Afgelopen maandag heeft Stichting Heart4Ghana een benefiet diner georganiseerd. Het was een groot succes! Met elkaar hebben we 3 verschillende tradintionele Ghanese maaltijden gegeten; TZ met braa, Banku met peper en jollof rice. De maaltijd werd afgesloten met een mango/sinaasappel smoothie. Het was heel gezellig en leuk om volgns de Ghanese traditie met onze handen de verschillende gerechten te eten.

Donderdag 28 juni vindt het tweede Diner4Ghana avond plaats. Mocht je het leuk vinden om Ghanees te komen eten en tegelijkertijd bijdragen aan de welzijn van vrouwen in Oord-Ghana, meldt je dan aan voro een van onze Diner4Ghana avonden. Voor meer info mail naar renalda@heart4ghana.com