English version

Heart4Ghana                                                                          info@heart4ghana.com    

Duurzaam   -   Inspirerend   -   Missionair                                                                                                                                    Bel of Whatsapp     +31 6 31247375

Laat je hart spreken!

Ben jij op zoek naar een organisatie die op kleine schaal duurzaam vrijwilligerswerk biedt? Die tegelijkertijd ook betrouwbaar en verantwoord te werk gaat? Ben jij op zoek naar een organisatie waarbij je geen nummer bent, maar waar een persoonlijke benadering voorop staat en waarbij er veel aandacht is voor je voorbereiding? Stop dan nu met zoeken, je hebt de organisatie gevonden die bij JOU past!

Naast vrijwilligerswerk is het ook mogelijk om op een van onze projecten stage te lopen, deel te nemen aan workshops, het echte Ghana te mee (be)leven met de village experience, deel te nemen aan excursies of het maken van een culturele reis. Heart4Ghana wil JOU met ons veelzijdige aanbod de Noord Ghanese cultuur laten ervaren en we willen je inspireren om je eigen leven te laten raken en blijvend te laten veranderen door een bezoek te brengen aan dit land.  


Kies Heart4Ghana voor duurzaam en verantwoord vrijwilligerswerk, stage en reizen!

Ervaringen van vrijwilligers

Afgelopen maand zijn Suzanne en Belinda naar Ghana vertorkken om daar vrijwilligerswerk te gaan doen in een lokale kliniek. Inmiddels zijn zij terug en vertelle zij hier hun verhaal:


Nieuws

Vertrek Belinda en Suzanne

Aankomende week vertrekken twee pas afegstudeerde verpleegkundigen Suzanne en Belinda met ons vrijwilligersprogramma naar Ghana. Zij zullen de komende maand gaan meelopen in Shekhinah clinic in Gurugu. De afgelopen weken zijn zij druk bezig geweest met de praktische voorbereidingen; tickets, vaccinaties, visum, etc. maar ook hebben zij zich met een voorbereidingstraining bij Stichting Muses geleerd hoe zij op een verantwoorde en duurzame wijze een bijdrage kunnen leveren aan ontwikkelingssamenwerking op het project in Ghana. Wij wensen hen een heel veel succes bij de laatste voorbereidigen in Nederland en alvast een heel goede reis naar Ghana.